Zuivelhoeve Boer ’n yoghurt mét Licor 43 van grap naar werkelijkheid

Na een overvloed van positieve en smaakvolle reacties op een ludieke ‘1 april grap’ van twee jaar geleden, hebben de Zuivelhoeve en Licor 43 besloten om van een grap, werkelijkheid te maken. Inmiddels is de Boer´n yoghurt ® geïnspireerd op Licor 43® verkrijgbaar in de supermarkt sinds, jawel 1 april! Het is wel en limited edition, dus laat uw kans niet voorbij gaan…

De oer-Hollandse yoghurt van Zuivelhoeve is gemaakt van 100% weidemelk en wordt 18 uur met rust gelaten, wat hem extra stevig maakt en een volle smaak geeft. De welbekende onderlegging onderin ieder emmertje Boer’n yoghurt® is bij deze limited edition geïnspireerd op de unieke smaak van Licor 43 Original, welke zich kenmerkt door vanille- en karameltonen. Meer informatie over de Zuivelhoeve en deze limited edition vindt u hier.

Deze, maar ook andere Boer´n yoghurt smaakvarianten, vindt u natuurlijk in een kwaliteitsverpakking van Intopack. De SC 118-870ml is voorzien van een super opvallend label (IML), een breek-veilgheidsluiting (TE) én natuurlijk een handig hengsel. Voor ons is het ook altijd weer mooi om te zien dat de verpakkingen van onze klanten opvallen in de supermarkt. Bent u ook nieuwsgierig hoe uw verpakking extra op kan vallen? Neem contact met ons op.