Wilt u onze nieuwe multifunctionele 1000 ml pot met of zonder hengsel?

Op nadrukkelijk verzoek van diverse klanten introduceren wij met trots onze nieuwe handzame lichtgewicht liter verpakking de SC 118-1000 ml. Deze multifunctionele verpakking is geschikt voor onder andere hotfill (warm afvullen) en beschikbaar met en zonder handig draag hengsel. Deze lekvrije verpakking is te produceren als transparante verpakking, maar natuurlijk ook in diverse kleuren. Wilt u uw merk en product extra laten opvallen in het winkelschap, kies dan voor een decoratie met een In mould Label (vanaf 25.000 stuks al mogelijk).

De SC118-1000 is verkrijgbaar met de standaard Snap on Tamper Evident deksel en tevens met de nieuwe SC118 seal deksel. Hierdoor heeft u een extra food save zekerheid. Deze lichtgewicht deksel is overigens ook geschikt voor onze gehele bestaande SC-118 product range. De deksel is vanzelfsprekend ook te voorzien van een In Mould Label waardoor de verpakking nog meer uitstraling krijgt.

De toepassing voor food- en non food producten zijn eindeloos. Zo kunt u deze verpakking perfect gebruiken voor bijvoorbeeld zuivelproducten, soepen, kruiden en specerijen, koekjes, snoep, warme sauzen, vis of gebruiken als hippe popcorn emmer.

Wilt u een sample ontvangen of meer informatie over de mogelijkheden van deze nieuwe verpakking, neem dan contact met ons op via sales@cup4you.com of bel T +31 (0)413 312 111