Ruim 10% grondstofbesparing, maar wel dezelfde kwalitatieve en sterke verpakking!

Daar waar het mogelijk is zal Intopack er alles aan doen om een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. Dit proces is jaren geleden al ingezet door als producent op Europees niveau als eerste van 35% tot 100% Biobased verpakkingen aan te kunnen bieden. Naast het Biobased proces, blijven wij actief bezig om continue te kijken naar nieuwe oplossingen om grondstoffen te kunnen besparen of andere grondstoffen toe te passen. Al onze verpakkingen zijn sowieso altijd 100% recyclebaar.

Daarom introduceren wij nu onze bestaande rechthoekige RA 180-550ml met een gewichtsbesparing van ruim 10%. Door de smallere rand besparen wij gewicht, maar sluit de deksel net zo perfect als op de bredere rand van de voorgaande versie.

Bent u ook benieuwd of uw verpakkingen ook geschikt zijn voor een duurzame transformatie zonder dat u uw productielijnen hoeft te vernieuwen, dan willen wij u daar graag mee helpen. U bent van harte welkom om hierover van gedachten te wisselen met onze experts. Neem vrijblijvend contact met ons op.