Welkom

Intopack ontwikkelt, produceert en verkoopt spuitgietverpakkingen tussen de 100 en 2500 ml voor met name de voedingsindustrie. Wij willen toegevoegde waarde creëren voor u als klant en samen met u trots zijn op het eindproduct! Dit kan alleen gerealiseerd worden door met volle passie te werken aan de volgende zaken:

Focus
Voortdurend blijven ontwikkelen als specialist in ons vakgebied en daarmee verpakkingsoplossingen bieden die aan de vraag uit de markt voldoet. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Flexibiliteit
Aanbieden van een breed scala aan standaard en gespecialiseerde verpakkingen met lage bestelhoeveelheden en korte levertijden. Nadenken over functionaliteit en gemak voor de eindgebruiker is daarin essentieel.

Innovatie
Toegevoegde waarde creëren voor onze klanten door het leveren van innovatieve verpakkingen en technologieën. Innovatie betekent dat u vooruit denkt en dat zal bij de eindgebruiker van uw product ook niet onopgemerkt blijven.

Kwaliteit
Uitblinken in en voldoen aan de voortdurend aan verandering onderhevige normen en niveaus op het gebied van voedselveiligheid. In onze, in 2017 grotendeels gerenoveerde productielocatie, is alles gericht om aan deze normen te voldoen en nog meer.

In deze, heeft Intopack als doel om preferred supplier  te zijn voor kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) in de voedingsindustrie in Europa.

 

  • Share this

Salatmestern

Draai en klik

Opvallen in het winkelschap