Voedselveiligheid

Intopack is gespecialiseerd in de productie van spuitgietverpakkingen van 100 – 2.500 ml. voor de levensmiddelenindustrie. Ruim 99% van onze omzet behalen wij in de levensmiddelenindustrie. Om tot de top in Europa te horen op dit gebied vinden wij dat we hier geen concessies mogen doen. Alleen het beste is goed genoeg.

Vandaar ook dat wij gecertificeerd zijn conform de BRC Packaging norm, deze norm is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die verpakkingsmateriaal produceren voor alle typen producten, van voedings- tot consumentenproducten en op alle levels: primair, secundair en tertiair. Hierin behalen wij al jaren achtereenvolgend de hoogste status conform deze norm.

Daarbij werken wij met FOCOS, een beveiligde web omgeving welke ons ondersteunt in het Food Contact Management binnen de gehele Supply Chain. Met FOCOS kunnen wij de door ons gebruikte halffabricaten toetsen aan de actuele wet- en regelgeving. Onze product specifieke Declaration of Conformtiy (DoC) geeft u als klant écht de zekerheid dat de verpakking aantoonbaar geschikt is voor het gebruik van levensmiddelen.

In onze, in 2017 grotendeels gerenoveerde, productielocatie is alles gericht om aan de hoogste normen met betrekking tot Voedselveiligheid te voldoen en nog meer.

Ons personeel wordt continu aantoonbaar getraind en getoetst op alle aspecten van BRC Packaging en Veiligheid op de werkvloer, zodat zij op de hoogte zijn van de laatste eisen. Wij hebben een speciaal team van mensen die er voor zorgdragen dat onze productie ruimte en overige werkruimten dagelijks uitgebreid schoongemaakt wordt. Hygiëne en orde & netheid is ingebed in de gehele organisatie.

Tevens investeren wij jaarlijks aanzienlijk in de opleiding van ons personeel om de gewenste Kennis en Kunde te verhogen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, zodat zij binnen én buiten het bedrijf kunnen excelleren.

Daarnaast zijn alle ingezette halffabricaten geschikt om verpakkingen voor de levensmiddelenindustrie te produceren. Dit gaat van kunststoffen, Masterbatches en In Mould labels (Primary materials) tot smeermiddelen
en toevoegingen in het gesloten koelwater systeem voor machines en matrijzen. Alles wat enigszins in contact zou kunnen komen met ons eind product is gecertificeerd.

Wij nodigen u uit om een bezoek te plannen aan onze productielocatie, waar onze medewerkers met gepaste trots zullen rondleiden.

BRC Certificate Intopack 2023

  • Share this

Salatmestern

Draai en klik

Opvallen in het winkelschap