Sales & marketing

Zowel de accountmanagers als de verkoop binnendienst doen er onder leiding van de Sales Manager alles aan om bestaande klanten optimaal te bedienen.

De verkoop binnendienst bestaat uit enthousiaste mensen met een enorme ervaring in de mooie wereld van verpakkingen. Dit op elkaar ingespeeld team draagt zorg voor de dagelijkse orders en het nakomen van de transparante commerciële afspraken.

Daarnaast beheert dit team de voorraad met klant specifieke producten en custom made oplossingen. Tevens beheert dit team al het artwork voor onze relaties. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Onze toegevoegde waarde:
• Ontzorgen van u als relatie
• Zorg dragen voor ‘just in time’ leveringen
• Verzorgen van het gehele logistieke traject
• Snelle response op alle vragen
• Klantvriendelijke-en hulpvaardige benadering

Onze sales afdeling helpt u graag met de keuze voor de juiste specificatie van uw verpakking op het gebied van bijvoorbeeld grondstof, kleur en decoratie. Ook adviseren wij u graag over de verwerking van de verpakking op uw afvullijn. Tevens worden uw logistieke wensen uitermate nauwkeurig uitgevoerd.

Internationaal
Intopack beschikt over een ruim netwerk van ervaren prefered salespartners in West Europa. Door lokale aanwezigheid is Intopack in staat om maatwerk oplossingen te bieden. Door succesvolle ervaringen in verschillende branches met elkaar te delen ontstaan er automatisch nieuwe verkoop kansen.

Marketing
Onze afdeling marketing zorgt ervoor dat de bestaande en nieuwe verpakkingen voor heel Europa zichtbaar zijn. Maar u kunt ook gebruik maken van onze afdeling marketing om samen een onderzoek te doen naar de meest opvallende en gebruiksvriendelijke verpakkingen (pragmatische concurrentie analyse). Samen met de sales afdeling kan onze afdeling marketing voor u een energieke brainstormsessie organiseren om samen de meest ideale verpakking voor uw bestaande of nieuwe producten te verzinnen.

  • Share this

Salatmestern

Draai en klik

Opvallen in het winkelschap