Innovatie

Onze pay-off: 100 – 2500 ml injection moulded food packaging, zegt alles over de spuitgietverpakkingen waar wij de beste van Europa in willen zijn! Wij staan in de levensmiddelenindustrie dan ook goed bekend een innovatieve partij te zijn. Onze relaties ervaren de samenwerking om tot innovatie te komen als leerzaam, prettig en resultaatgericht.Afbeeldingsresultaat voor innovatie

Intopack is één van de pioniers in  spuitgieten in combinatie met In Mould Labelling (IML). Daarnaast brengen wij in samenwerking met onze relaties onderscheidende en complete verpakkingsmodellen op de markt. Of het nu gaat om een hele serie in verschillende formaten, bijzondere sluiting of een maatwerkverpakking dat exclusief voor één specifieke  klant is, bij ons is alles mogelijk. Ons doel is dat uw product op de beste manier in het schap kan presenteren en meer verkoopt dan uw concurrent. Dat kan in hoge, maar zeker ook in lage aantallen zonder investering van uw zijde en in samenspraak als het gaat om maatwerk.

Een recent voorbeelden van ons innovatieve karakter is de toepassing van het Culidish concept (superieure magnetron techniek) en de geheel nieuwe ST-series, een sealbare verpakking met een innovatieve en functionele draaideksel waarbij de mogelijkheid geboden wordt om deze verpakking te voorzien van een zuurstof barrière IML. Hierdoor biedt u uw klanten optimale convenience en een langere shelf-life van de producten.

Met een gecombineerde ervaring van bijna 1.000 jaar staan onze medewerkers en onze supply partners klaar om u te assisteren in de ontwikkeling van de voor u meest passende verpakking. Zo beschikt Intopack over 3D printers waardoor wij snel tastbare prototypes aan u kunnen overhandigen. Vanzelfsprekend hebben wij de kennis en mogelijkheid om de product- en materiaaleigenschappen voor uw verpakking uitgebreid te testen.

  • Share this

Salatmestern

Draai en klik

Opvallen in het winkelschap