Otelli-ijs reageert zeer snel op veranderende marktomstandigheden!

Onze Nederlandse Sales Partner Source Pack BV ontwikkelde voor Otelli in een relatief korte tijd de verpakking voor 6 smaken ambachtelijk ijs. Source Pack BV adviseerde de freezer grade 500 ml (SC95-520) verpakking van Intopack en ontwikkelde samen met Otelli tevens een zeer fraai en functioneel In mould label.

Al 20 jaar maakt Otelli de mooiste en lekkerste patisserie, de meeste luxe ijsvariaties en praktische dessertproducten van de hoogste kwaliteit voor horeca, ijssalons, catering en het professionele out of home kanaal in Nederland en België.  Door de COVID-19 maatregelen, kwam er vanuit de horeca de vraag naar consumentvriendelijke Take Away verpakkingen. De grootverbruik verpakkingen van 2,5- tot 7 liter die Otelli al breed levert binnen de horeca, waren hiervoor minder geschikt.

Susanne Dielissen van Otelli geeft aan dat er direct een goed gevoel was over de communicatie en de snelheid waarmee het hele ontwikkelproces van de ijsbekers in samenwerking met Source Pack BV verlopen is; Het uitzetten van de tekeningen en aanpassingen van kleuren en verhoudingen en de correctie rondes gingen snel. De levering van de bekers was binnen de afgesproken termijn. Het eindproduct mag er dan absoluut zijn. De kwaliteit van de beker en gebruiksvriendelijkheid van de opening voor de eindconsument is ook precies zoals wij voor ogen hadden…

 Wilt u ook snel een kwalitatieve verpakking met de juiste uitstraling ontwikkelen? Intopack en onze Sales Partners door heel Europa helpen u graag!