Black is Beautiful!

Het merk Jacobs (Scandinavië) onderstreept met haar verpakking voor verschillende smaken mayonaise maar weer eens dat Noord-Europa voorop loopt als het gaat om design. Door de zwarte kleur van deze 175ml Elito Cup (EC 110-175) in combinatie met de mooie grafisch opgemaakte decoratie in de vorm van een IML, heeft deze verpakking een extra luxe uitstraling. Jacobs levert de mayonaise in de smaken truffel, Chili en remoulade.

Door het bijzondere design is de Elito Cup ook uitermate geschikt om direct op tafel presenteerbare producten (bijvoorbeeld: kruidenboter, spreads en salades) in te verpakken. De Elito Cup is verkrijgbaar in de inhoudsmaten van 120 ml tot en met 1100 ml. Natuurlijk maakt u met een In Mould Label deze verpakking altijd unieker dan dat hij al is!

Deze cup heeft als kenmerk dat de vormgeving creatief afwijkt van de verpakkingen die de consument gewend is. Juist daardoor valt deze verpakking extra op in het schap of de koeling van de supermarkt. En opvallen is tenslotte extra sales!

Meer info over de kleurmogelijkheden en decoratie van de Elito Cups? sales@intopack.com
of bel 0413-312 111